Обадете ни се0888 154 035

За нас

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ УСЛУГИТЕ НА АКАУНТ КОНСУЛТ....?

 

Ако не желаете да правите компромис с качеството на предлаганите услуги, а същевременно да ползвате  счетоводни услуги  на достъпни цени, то тогава може да се доверите на Счетоводна къща „Акаунт Консулт D& E”.

 

Ние Ви гарантираме:

•    Перфектна, прецизна и законосъобразна работа;
•    Индивидуален подход към всеки клиент в зависимост от спецификата на развиваната дейност и специфичните нужди от счетоводно обслужване и услуги;
•     Независимо дали сте физическо или юридическо лице, ние Ви предлагаме прецизно счетоводство и коректен договор за счетоводни услуги с перфектна защита на вашите интереси;
•    Осигуряване на сигурност пред проверяващите органи;
•    Бързина и точност;
•     Компетентно решаване на счетоводни и административни проблеми, свързани с провеждане на дейността в съответствие с действащите нормативни изисквания, спазване на законовите срокове и избягване на ”аварийни” ситуации и глоби, точност при попълване на множеството формуляри свързани с отчетността.

Екипът на счетоводната къща се състои от хора с утвърдени професионални умения, които ще се погрижат за високото качество на Вашето счетоводно обслужване във всеки един момент.

В основата на счетоводните услуги, които предлагаме е желанието и стремежа ни към изграждане на дългосрочни и ползотворни партньорства с нашите клиенти, залегнали върху осигуряването на спокойното развитие на бизнеса им.

 

Портфолиото ни включва:
-    Счетоводно обслужване;
-    Работни заплати и Личен Състав;
-    Бизнес решения за малък и среден бизнес;
-    Управленски и правни консултации;
-    Данъчни консултации и защита.

Разполагаме с екип от над 10 специалисти и експерти, които ежедневно работят в посока на своето професионално израстване и гарантират високо ниво на предоставяните услуги. Резултатът от нашата работа е ползотворното сътрудничество и развитие на бизнеса на клиентите ни - от практикуващите свободна професия лекари, фермери, еднолични търговци до големи български и международни компании, които се доверяват на нашите професионални съвети и комплексно обслужване.

Работим с желание и отдаденост за финансовия успех на всеки наш клиент. Винаги сме на разположение когато е необходимо, обсъждаме редовно всички аспекти на бизнеса - възможни рискове от счетоводно, данъчно, търговско, административно и др. естество, така че нашите партньори да осмислят добре всички аспекти на дейността си за да взимат информирани управленски решения.

ЗА ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ И ОФЕРТА - СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!


Затвори